Pansion za pse – Merlin

Pansion za pse

Pansion za pse Merlin, vrhunski smeštaj za vašeg ljubimca!!!

Morate da putujete, a ne želite da ostavite psa u klasičnom pansionu. Na pravom ste mestu. Mi čuvamo pse u našem stanu, u uslovima u kojim možemo vašem psu da omogućimo puno pažnje, šetnje i igre, kvalitetnu hranu i dostupnog veterinara 24h/dnevno.

O kakvom pansionu se radi?

Reč je o smeštaju vašeg ljubimca u našem stanu. Smeštaj u pansionu obuhvata čuvanje psa, ishranu, šetanje (najmanje tri puta dnevno), četkanje i održavanje higijene, kao i 24h veterinarski nadzor. Dolaskom kod nas, vaš pas ne menja navike. Šetnje, igra, pa i po neki naučeni trik su svakodnevne aktivnosti. Pas dobija svoj mekani kutak i svu slobodu kretanja (ne koristimo kaveze). Posvećujemo vašem ljubimcu onoliko pažnje koliko je navikao da dobija od vas, kako bi što lakše podneo vaše odsustvo.

Koliko pasa se istovremeno nalazi u pansionu?

Obzirom da svakom psu posvećujemo posebnu pažnju, nismo u mogućnosti da čuvamo više pasa odjednom. Najčešće čuvamo po jednog psa, a ukoliko su različitog pola i ukoliko se vlasnici slažu, možemo čuvati i dva psa istovremeno. Prioritet nam je komfor i udobnost vašeg ljubimca.

Kakva je ishrana u pansionu?

Pas ne menja navike dolaskom u naš pansion za pse. U mogućnosti smo da vašem ljubimcu omogućimo hranu koju jede kod svoje kuće, bilo da su u pitanju granule, kuvana hrana ili neki specijalni vid ishrane. U našoj standardnoj ponudi se nalazi superpremijum hrana, nekoliko različitih brendova za sve kategorije pasa.

Da li postoji mogućnost transporta psa ukoliko vlasnik ne poseduje vozilo?

Postoji i ta mogućnost, međutim, bilo bi poželjno da prvi put kada ostavljate psa kod nas, dođete i vidite gde i u kakvim uslovima ostavljate svog ljubimca.

Kako do rezervacije?

Broj mesta je ograničen. Preporučujemo vam da blagovremeno unapred rezervišete mesto za vašeg ljubimca. Rezervaciju možete da izvršite putem telefona ili e-maila.

Kako podneti odvajanje od ljubimca?

Iskustvo je pokazalo da dolaskom kod nas, nakon odvajanja od vlasnika, pas bude zbunjen u prvih nekoliko trenutaka. Nakon animiranja s naše strane i upoznavanja s novim prostorom i mirisima, pas počinje da se opušta i prihvata novo okruženje. Obzirom da se pas pre opusti nego sam vlasnik, a tokom perioda odvojenosti vlasnik ponekad doživljava stres, u mogućnosti smo da vam pošaljemo mms i e-mail sa fotografijama.  Takođe kao vid komunikacije možemo da koristitimo aplikacije kao što su Whats app, Viber, Skype.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se u Beogradu, u centru Zemuna.

Šta je potrebno poneti za boravak u pansionu?

Mi imamo sve – krevetiće, jastuke, posude za hranu i vodu, igračke, poslastice.

Za dodatne informacije i rezervacije pošaljite mail na: info@pansionzapse.com ili nas pozovite na: 064/159 55 84

Dodatne usluge i informacije

Ukoliko tokom boravka u pansionu pas bude imao potrebe za veterinarskim uslugama, troškove lečenja snosi vlasnik.

Cena boravka je 10 eura dnevno, odnosno za 24h. Ukoliko po psa dodjete do 12h, ne plaćate taj dan boravka u pansionu, a ukoliko dođete posle 12h, taj dan se računa kao celodnevni boravak.

 

 

Share Button

Comments are closed.